P.S Истории

Първата детска колекция Little Miss

Отдавна ни се искаше да представим и детска колекция. За малките госпожици, които заслужават своя блясък. Но очаквахме правилното вдъхновение и то дойде съвсем навреме. Когато срещнахме вълшебниците от Lovedbebe. Те са създадали един обичан бебешко-детски свят и грижливо го развиват. Подбират играчките си така, както биха направили за собствените си деца – с много любов и само високо качество.
Тяхната мисия е да помагат на родителите да създават свят за децата си, в който да могат да мечтаят, играят и фантазират без ограничения. Вярват, че играчките отразяват техните думи, а играта-техния език.

И тук много се докоснаха общите ни вярвания – че бижутата са начин на изразяване, на характера или настроението в даден момент. И децата ни могат да започнат да го правят от малки, стига да им предоставяме тази възможност. Могат със своите избори още на 5 години да изграждат своя стил.

Много мислихме, разглеждахме и обсъждахме. За да направим първата крачка, наречена Little Miss.

Вдъхновихме се от малките дами, които ни заобикалят, но накрая колекцията стана любима на всички ни. От най-малките до най-големите. И отново за пореден път видяхме, че децата могат да разширят мирогледа ни в посока, която не сме очаквали. Защото Фламинго модел вече определено е хит сред 30+ годишните ни клиенти. А ние просто създадохме модели с това, което обичат децата – животни и вкусотии.

Life is simple…isnt it?

Новата ни колекция може да пазаруваш тук.

А ако искаш да се докоснеш до магичния свят на Lovedbebe, посети техния сайт.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *