P.S Истории

Pure Moon Lady

Цвети е една много специална жена! Съчетание от буен огън с фина нежност! Жена с присъствие!

Радваме се, че тя е първото лице в рубрика, която ще стартираме с интересните дами, които са наши клиентки. Защото все пак Цвети е единия от основателите на „Лицата на града“ и започваме емблематично с нейното интервю:

Кое е лицето, което виждаме най-често от Цвети?
Лицето на човек, който вярва страшно силно в Доброто (с абсолютно главно „Д“) и не спира да се опитва да го открива навсякъде около себе си, дори и понякога животът да му раздава плесници.

Какво те вдъхновява в градския живот?
Вдъхновяват ме малките улички, случайните срещи, откраднатите усмивки, уютните места…всичко това създава атмосферата на града с неговите цветове и неговата емоция. Ние сме тези, които изпълват пространството му с живот, рисуват лицето му и му дават пулс.

Какво значение имат бижутата в живота ти? С какво ги асоциираш или
защо ги носиш?
Както повечето неща в живота ми, и при бижутата търся символиката. За мен бижуто е символ, който допълва харизмата на човек, дава външно изражение на вътрешните му вълнения. Нося изключително малко накити и винаги такива, които предизвикват емоция в мен. Много съм вярна на бижутата си и обикна ли ги, не се разделям с тях дълги години.

Кой е любимият ти символ в момента и защо?
Аз имам няколко любими символа, като звездата е един от тях. Приемам я много лична тази звезда и за мен винаги е свързана с абсолютната Светлина, с досега до Космоса, с извисяването на човек над битовите порядки. Към момента, обаче, открих в съня си символа на Лунния сърп, който после ме срещна и в едно от най-любимите ми вече бижута. Много е интересно как човек сънува нещо, което след това се сбъдва, става реалност. Символът си знае работата и просто го намира…

Разкажи историята на твоето бижу Pure Moon? Как те привлече? Защо избра него?
Pure Moon ме откри в съня ми. Сънувах обърнат сърп на Луна, абсолютно същия като колието, дори и златен, а аз не нося злато по принцип. След съня съвсем случайно попаднах на Pure Moon колието, поисках си сребърно, защото се чувствам по-комфортно с този метал, нямаше, и рискувах с розовото злато,
което пък ми стана страшно любимо. Може би знакът от съня ми е бил да рискувам по-често, защото когато излезеш от зоната си на комфорт (дори и да става дума за бижу) те очакват само радости.

Какво послание ти носи лично на теб?
Носи ми сила, женственост и нежност. Тези трите се съчетават в перфектна комбинация, която е абсолютно неразрушима.

P.S.: А на всеки, който чете това скромно интервю, пожелавам да се чувства НЕпобедим, уникален и различен със символа, който е открил в самия себе си…

P.S. 2: Може да се включите в съвместния ни giveaway по случай празника на любовта <3

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *