P.S Истории

Rock your world lady

Четеш я и ти остава този свеж ментов послевкус на щастие в съзнанието – истинска, реална, неподправена. В историите й има живот, има настроение и най-важното – тя е като бърз пътеводител из света на модата по един елегантен начин. Тя е Звезделина Цолова или както повечето от вас я познават като Mint Stories.

Как се роди идеята за блога ти Mint Stories?

Няма точно определена случка или човек, просто нормално следствие от връзката ми с моя приятел Кало, който е и фотограф, аз пък имах интерес към модата, съответно с него започнахме да пренасяме страстта и хобито си в едно виртуално пространство като Mint Stories. Бързо всичко това се превърна в неизменна част от нашето ежедневие, една от най-любимите ми. Харесва ми да споделям в Instagram неща, които ежедневно ме вълнуват и вдъхновяват и да виждам реакцията на зрителите отсреща, това е най-ценното нещо за мен, аудиторията и връзката ми с хората.

Коя е Звезделина и за какво се бори?

Звезделина се бори да е щастлива, достойна и истинска жена, обичаща, знаеща, не се променя въпреки разочарованията и малките спънки в живота, по-скоро гледа да ги приема като положителни уроци, а не за лоши моменти от живота и липса на късмет. Защото, когато човек е напълно наясно със себе си, обича и уважава това, което е, едва тогава може да помогне на останалите хора и на света да бъде по-добро място.

На всички ни изглежда отстрани, че да си блогър е едно постоянно удоволствие като микс от красиви фотосесии и присъствие на интересни събития. Сподели ни кои са трудните моменти в ежедневието на блогъра?

Първо държа да уточня, че аз далеч не съм блогър 24 часа от деня. От 5 години съм фрийлансър, занимавам се с реклама и маркетинг, помагам също така и на други брандове с визуалното им присъствие и позициониране. Съответно далеч не мога да си представя какво е ежедневието на един световен блогър, който не прави нищо друго освен това да е блогър. При мен нещата също са натоварени, но по-скоро се дължи на факта, че имам и други задължения, а когато трябва да създам нещо за блога се старая то да бъде с идея, предварително планирано (концепция, тема, локация, стайлинг, което усложнява всичко…). За това и най-често се включвам в кампании, не обичам да работя от днес за утре, просто не е в моят стил на работа.

Имаш ли нов проект, който предстои?

Да, може би един от най-личните моменти за мен и моята половинка предстои, защото ще поканим всички наши последователи в нашия нов дом за първи път чрез серия от видеа в YouTube. Подготвям този проект от доста дълго време, той проследява целия процес от идеята и намирането на правилните хора, с които да работиш по тази твоя мечта до разбиването на стените, изграждането на нови, от търсенето на правилните елементи, които да паснат перфектно в този дом до първата ни крачка в него, когато вече всичко е напълно готово. Преминахме през много изпитания, да имаме собствен дом е наш план от 2 години, реализира се 9 месеца, но чакането и търпението ни си заслужаваше. Как една къща се превръща в дома може да проследите тук скоро –  www.youtube.com/channel/UCZJmc-J1rlAft5iKZ4Jfpkw/videos.

Каква е историята на твоето бижу Rock the world?

То е символ на връзката, която имам с Кало. Първото нещо, което му подарих беше една ръчно направена лампа с гравирано послание “За да съм светлината в твоя мрак.” в един много труден момент за него, в който аз бях звездичката, която светеше непрекъснато до него. А сега пък той беше причината да взема това колие в един мрачен пък за мен момент, бях го споделила в Instagram story от едно събитие и даже си спомням, че ми писа “това сме аз и ти”. После пък колието ви се беше изчерпало, съжалявах много, че не го бях взела на момента, но съдбата си знае работата. След няколко дни се появи изненадващо и сега го нося непрекъснато. Даже заснехме видео заедно тримата за 14-ти февруари – https://youtu.be/PTeRrrDGUlQ.

\

С код Mintstories може да пазаруваш колието на Звезди с 20% отстъпка!*

Какво значение имат бижутата в живота ти?

Бижутата подчертават, загатват, придават акцент, но най-вече носят история за мен самата. Не трябва да са скъпи, за да имат стойност. Не съм и от хората, които биха носили името и инициалите на някого, защото не искам всеки да бъде наясно с посланието, което нося. Разбира се, харесвам и нежни минималистични бижута, които просто са красиви и изящни, без скрит символ в тях. Но все пак предпочитам да нося нещо с история, което само аз и много близък до мен човек си знаем какво означава.

Кой е любимият ти символ в момента и защо?

Звезда. По-конкретно падаща звезда, защото само веднъж видях преди много години, пожелах си нещо, то се сбъдна и вярвам, че ми носи късмет, а и някак си заради символиката с името ми.

Какво послание ти носи лично на теб?

Светлина, посока, идентичност и късмет.

Твоят послепис към читателите

P.S. Мечтите трябва да се сбъдват навреме.

*Кодът не се комбинира с други промоционални кодове или отстъпки!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *