P.S Истории

Stylish Toast lady

Когато мотивацията да преборим предизвикателствата на деня, ни идва в повече, отваряме Stylish Toast за вдъхновение и стимул. Блогът на Ивелина е като чаша ароматно кафе, винаги събужда сетивата ти и малко спомени покрай тях, но към края на деня е и парче черен шоколад- очаквал си го с такова желание, и хем ти е вкусно, хем здравословно за душата и мислите. Ние определено се възхищаваме на Ивелина и се учим от нея – за силата да върви напред и във всяка трудност да създава нови възможности. А как постига тази магия, ще разберем от разговора ни с нея по-долу:

С кой се срещаме днес – Ивелина или Stylish Toast?

  • И с двете, защото са едно цяло, допълват се, семейство са… като майка и дете.

Каква е разликата между вас ( Ивелина или Stylish Toast )?

  • Ивелина е по-странната, по-прикритата, на моменти избухлива. Или поне беше. Stylish e новата Ивелина, която не спира да се учи от живота, да попива новостите, да надгражда.

Скоро ти предстои голяма промяна и нова крачка в живота ти…Какво ти дава смелост когато взимаш тези решения? 

  • Знаеш ли, преди години хич не обичах промените. Удобно ми беше да се въртя в моето си кръгче, да не взимам кардинални решения и да се примирявам с неща, които не ми допадат. Но вече съм друга – обичам промените. Не просто ги обичам, обожавам ги, измислям ги, реализирам ги. А смелостта идва от израстването ми като човек, от подкрепата на родителите ми, идва от вярата, че няма невъзможни неща и че никога не трябва да се предавам.

Ти си като неспирен извор на вдъхновение за хората, които следват блога ти. От къде обаче черпиш своето вдъхновение? Какво те зарежда?

  • Зареждат ме хората, новите запознанства. Вдъхновява ме природада, музиката. Вдъхновение черпя и от отминали ситуации, от които съм си научила урока.

Нов континент, нова държава, да питаме ли за ново начинание със Stylish и ще останеш ли отдадена на всичките си последователи в България?

  • Да, всичко ще е ново! Много ти благодаря за този въпрос, защото така ще мога да засегна една деликатна тема. Връзката бранд-инфлуенсър. Повечето брандове спират да работят с инфлуенсър, който отива в чужбина, защото си мислят, че щом НЕ е на територията на България, няма да бъде толкова ефективен, когато рекламира. АБСУРД! И го казвам като действащ PR, който е и от двете страни. Независимо къде сме, ние сме изградили една среда, натрупали сме едни последователи, които с нетърпение чакат да качим нещо. Дигиталният свят ни предоставя супер лесна комуникация, независимо дали сме в Таити, Бали, България, Америка. Според мен в ситуация като моята, брандовете трябва да правят комуникацията международна, да свързват инфлуенсъра с международните си колеги и пр. Защото кремът на марката X го има и тук и там. Примерно! А дали ще бъда отдадена – естествено! Stylish Toast ще поеме в една малко по-различна и по-интересна посока.

Кой е символът от новата ни колекция, който избра за началото на тази нова стъпка в живота ти?

  • Не е един, нали все пак сме и Ивелина и Stylish Toast! Ивелина избира пръстена Open a new door, а Stylish – Style in White.

 

С код Stylish може да пазаруваш един от двата любими пръстена на Ивелина с 30% отстъпка!*

Какво значение имат бижутата в живота ти? С какво ги асоциираш или защо ги носиш?

  • Голямо значение! За мен бижутата са талисмани с огромна енергия и трябва внимателно да ги подбираме. Имат сантиментална стойност и могат да носят вяра, надежда, любов, красота. Всяко бижу, което нося постоянно е свързано със ситуация или човек. Носят ми сила и всеки път, когато ги погледна или докосна ми помагат да взема правилното решение.

Кой е любимият ти символ в момента и защо?

Какво послание ти носи лично на теб?

  • Че любовта е във всичко и че не бива да спирам да вярвам във себе си и в Stylish Toast!

P.S. Ивелина: Никога не се предавайте и слушайте вътрешния си глас. Нека смирението и търпението бъдат съпътстващите ви сили.

P.S. Stylish Toast: Когато правиш нещо със сърце и душа, животът ти се отблагодарява. Следвайте мечтите си – БУКВАЛНО! Визуализирайте и не позволявайте на отчаянието да ви завладее никога. Подкрепяйте останалите, вдъхновявайте и ще видите колко по-спокоен ще е животът ви.

*Отстъпката не е валидна с други промоционални оферти и кодове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *