P.S Истории

White Diamond Lady

Ванина е ураган от емоции, усмивки и жестове. Доближава те и те залива с толкова позитивна енергия, че не знаеш от къде ти е дошло. Ежедневието й е пъстро като нея самата – в скучен работен ден ще се появи с най-екстравагантния стайлинг, за да те накара да се замислиш – наистина няма кога да отлагаме да живеем? От мениджър на висока позиция в корпоративната структура, вечер се преобразява на славей като солист на групата Petty Class. Ето я и нея самата:
От къде черпиш вдъхновение за стайлинга си?
  • Честно казано не съм сигурна как да отговоря на този въпрос. По-скоро излизам по магазините и когато си харесам нещо го купувам като междувременно мисля с какво мога да го комбинирам. Обожавам дънките на Zara, високите токчета – постоянно съм с тях и рядко ще ме видиш с кецове. Много харесвам и роклите на Авин – при първа възможност си купувам. Като цяло обичам женствения стил – рокли, поли, високи токчета.

Би ли работила като личен стилист на известна звезда?

  • По-скоро не. Но ми се иска аз да си имам личен стилист.

Кое е лицето, което хората най-често срещат във Ванина?

  • На пръв поглед хората виждат усмихната, лъчезарна Ванина, която не спира да говори, изразява чувства и емоции с всички възможни жестове. Обичам да се усмихвам. Сега като се замисля, мисля, че няма моя снимка в социалната мрежа, на която да не съм усмихната 🙂 Наивна по детски, брутално откровена и истинска.
Разкажи ни за Petty Class…
  • Това ми е любимият въпрос. Petty Class е проект, който започна абсолютно случайно. В края на 2017 се събрахме няколко колеги във фирмата – кой свири на китара, кой на бас, кой е барабанист, аз пея и хайде да направим няколко песни за Коледното фирмено парти. Речено-сторено. Тук е добре да вметна, че аз самата съм пяла в хор около 14 години, но никога не съм имала мечта да се занимавам с музика. За мен музиката е съществена част от живота ми, но в същото време е просто удоволствие. По моя преценка представянето на партито ни не беше уау, но за сметка на това се хареса ужасно много на цялата публика. Няколко месеца след това отново фирмата ни помоли да направим цяла програма от около 20 песни за Team Building-a през лятото. Там вече стана страхотен купон. И някак си след това един ден по време на репетиция, просто дружно взехме решение да сме си група и да работим по-сериозно и да си правим участия. Името възникна по време на репетиция. Беше много смешно, наистина. Когато се събираме да репетираме, докато се нагласим, настроим инструменти и подготвим, се мотаме ужасно много и един ден се пошегувахме, че сме като абсолютни ученици и оттам Petty Class. Защо числото 5 – защото сме 5ма на брой.
Уау! Поздравления за смелото решение? А как се развивате към днешна дата?
  • Към днешна дата репетираме усилено и готвим следващото участие. Тук е моментът да поканя всички наши фенове на 1ви юни, Денят на Детето в 22 часа в бар Адамс. Ще се радваме да ви видим там! Освен това готвим и запис на първата ни авторска песен.
Какво значение имат бижутата в живота ти? С какво ги асоциираш и защо ги носиш? 
  • Честно да ти кажа, не съм много по бижутата. Като цяло не нося пръстени и гривни, нито часовници. Обичам много колиета и обеци. Това което обаче ме подлудява е че трябва да ги сменям. Истината е че имам много интензивно ежедневие и нямам много време, което да отделям за това. Поради тази причина се преродих, когато открих твоите бижута. Когато си сложа някое от колиетата, просто го нося с дни и седмици. Къпя се с него, спя с него, тренирам с него – качеството е страхотно.
Кой е любимият ти символ в момента и защо?
  • Simply diamond, разбира се. Това беше и първото бижу, което си купих.
Какво послание ти носи лично на теб? Ти имаш и татуировка със същия символ, разкажи ни историята на твоето бижу…
  • Символът диамант всъщност означава “unbreakable” . Преди всичко този символ носи сантиментална стойност за мен, тъй като преди 5 години аз, майка ми и сестра ми си направихме татуировка диамант на лявата китка. Техните са бели, а моята черна. Не че не сме свързани като семейство, но този символ ни свърза като че ли под още някаква форма. Затова и посланието, което този символ ми носи е точно неговото значение: ” Unbreakable” С тази дума мога да опиша и връзката между мен, майка ми и сестра ми.
Твоят послепис към читателите:
  • P.S. Усмихвайте се и намирайте позитив във всичко, което правите!
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *